Алумни конференција на Академијата за јавни политики (АЈП)


Големина на фонт

Алумни конференцијата ќе собере учесници од минатите три генерации на АЈП и ќе биде одраз на една од целите на АЈП да овозможи заокружување на заеднички активности, проекти и иницијативи на учесниците и алумни на АЈП.

КОГА

од: 20-05-2023 10:00

до: 20-05-2023 21:00

КАДЕ

Hotel ARKA - Skopje

Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

24-11-2023