Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката


Големина на фонт

Алумни викендот има за цел да ги вклучи алумните од Академијата за јавни политики во структуриран и партиципативен дијалог со цел да се одржи и понатаму да се поттикне културата на разбирање, компромис и меѓусебно почитување помеѓу учесниците на различни политички партии во земјата.
Настанот ќе послужи како отскочна даска за организирање активности/настани кои имаат за цел да послужат како платформа за размена на искуства, научени лекции и препораки за подобра ефективност, опфатни и одржливи напори во областа на политичкото образование и учеството на партиските млади во политичките процеси.

КОГА

од: 02-12-2023 10:00

до: 03-12-2023 14:00

КАДЕ

Хотел Оаза, Штип / Hotel Oaza, Shtip

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

24-11-2023