Акција за чистење на Липковска река


Големина на фонт

Ријад Фетаи во рамки на иновативната иницијатива ,,Чиста река за подобро здравје во Липково” на 10 јули ќе организира активност за чистење на реката во Липково.

Со оваа активност тој има за цел да им покаже на гражаните дека треба сами да ја одржуваат и зачувуваат животната средина.

Придрижете ни се на 10 јули од 10 часот во центарот на селото Хотле.

 

 

КОГА

од: 10-07-2021 10:00

до: 10-07-2021 13:00

КАДЕ

Lipkovo

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022