Академија за јавни политики, трета генерација, Модул 3: „Не сте сами!“ (Да се живее и да се работи во повеќепартиски и плурален свет)


Големина на фонт

КОГА

од: 17-02-2023 16:00

до: 19-02-2023 15:00

КАДЕ

Aurora Resort - Berovo

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Млади од политички партии , Политички Партии

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Млади од политички партии , Политички Партии

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Млади од политички партии , Политички Партии

13-06-2023