Академија за јавни политики, трета генерација, Модул 4: „Медиуми и медијатизација на политиката!“


Големина на фонт

Учесниците на Академијата за јавна политика – трета генерација, во текот на четвртиот модул ќе имаат можност да учат од реномирани новинари и меѓународни и локални експерти за:
– Медијатизација на политиката: етика и интегритет
– Улогата на медиумите и уметноста во политичката манипулација
– Политички партии и медиуми – Стратегии за внатрешна и надворешна комуникација
– Документи за политики и ангажман на заедницата

КОГА

од: 31-03-2023 16:00

до: 02-04-2023 15:00

КАДЕ

VELES

Hotel Gardenia

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Млади од политички партии , Политички Партии

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Млади од политички партии , Политички Партии

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Млади од политички партии , Политички Партии

03-10-2023