Академија за јавни политики Модул I: Основи


Големина на фонт

ИФЕС со Форум за разумни политики  ја организираат третата Академија за јавни политики. 30 млади, амбициозни политичари и политичарки ќе бидат дел од новата генерација политичари/ки кои ќе земат учество на Академијата, започнувајќи  со 1виот модул Основи, на крајот на септември.

 

Следете не за повеќе информации за учесниците, резултатите и обуките кои ќе следат.

 

 

КОГА

од: 30-09-2022 16:00

до: 02-10-2022 14:00

КАДЕ

х. Радика, Маврово

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

13-06-2023