Аеродром за младите – промоција на наоди од истражување


Големина на фонт

Во рамки на Иновативната иницијатива, Љупчо Ристовски од УМС ВМРО -ДПМНЕ ќе ги промовира наодите од истражувањето- Аеродром за младите.

Во рамки на истражувањето ќе се опфатат искуства од работата на советот и препораки за пристап кон младите од страна на општината. Согласно истражувањето 76% од младите сметаат дека загадувањето на воздухот е многу сериозен проблем во Аеродром. 49% имаат став декa за да просперира млад човек мора да е во партија или да има блиски на високи позиции.  На промоцијата, својата анализа ќе ја споделат советници во Советот на општина Аеродром, истражувачи и имплементатори на проектот.

КОГА

од: 04-04-2021 18:00

до: 04-04-2021 19:00

КАДЕ

кафе Чино, Ново Лисиче/ Cafe Cino, Novo Lisice

Галерија

Останати настани

Работилница: Начела за формулирање на политики и подготовка на изборни програми и стратегии засновани на докази

Млади од политички партии

26-02-2024

Работилница: Мобилизирање на потенцијалот на младите членови на партијата за претстојните парламентарни избори

Млади од политички партии

23-02-2024

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Млади од политички партии

11-12-2023