Активности

Сите

STRENGTHENED INSTITUTIONS CONDUCT FAIR AND EFFICIENT ELECTION PROCESSES

Town Hall Discussion

Академија за јавни политики

Истражувачки и аналитички центри

Мобилизатори на заедницата

''Монмарт на охридско - струшки начин'

28-08-2021

Засолниште за животни Тетово

22-08-2021 17:00

,,Струга се грижи''

21-08-2021 13:00

Завршен настан на иницијативата "Младите дома"

21-08-2021 12:00

Кајак тура “Весламе за родова еднаквост“

21-08-2021 08:00