Настани

Сите

Анализи/Публикации/Производи

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата

Иновативни иницијативи - политички партии

Истражувачки и аналитички центри

Јавни настани

Млади од политички партии

Мобилизатори на заедницата

Настани

Настани

Политички Партии

Работилници и обуки

Работилници и обуки

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

12-10-2022 13:00

Академија за јавни политики Модул I: Основи

30-09-2022 16:00

Лидерство: од учество до донесување одлуки.

16-09-2022 00:00

Информативна сесија: Повик за апликации за грантови за иновативни иницијативи

14-09-2022 12:00